Werkwijze

Een videoproject met Yakana ziet er als volgt uit:

Analyse

Een goed begin van ieder project.

Ieder bedrijf is verschillend, daarom moet er vooraf goed gekeken worden wat voor een soort video het beste bij het bedrijf past en wat het wil communiceren. Ook kijken we naar de werkwijze van uw bedrijf en proberen daarop in te spelen. Zo hebben sommige bedrijven al een uitgebreid plan liggen terwijl anderen alleen weten dat ze ‘iets’ met video willen gaan doen. Yakana denkt met u mee om tot het optimale resultaat te komen.

Script/Storyboard

De blauwdruk voor een mooie video.

Op basis van de analyse wordt het script gemaakt. Yakana kan het maken van het script volledig uit handen nemen maar als er al een idee is van wat er gemaakt moet worden kunnen wij het script ook samen met uw bedrijf maken. Door samen te brainstormen ontstaan de beste video idee├źn.

Als er al plannen liggen kunt u ook een script aanleveren waarop wij alleen nog eventuele tips of aanwijzingen geven voor het optimale resultaat.

Om een beter inzicht te geven in het toekomstige resultaat maken wij een storyboard. Hierop kun je precies zien welke camerastandpunten wij gaan gebruiken en hoe eventuele animaties eruit komen te zien. Ook kun je hierdoor eventuele miscommunicatie voorkomen en kunnen dingen tijdig worden aangepast.

 

Productie

Licht, Camera, Actie!

Onder het produceren van de video valt:

  • Het filmen op locatie
  • Het monteren en bewerken van het beeldmateriaal
  • Het maken van de animaties
  • Het toevoegen van muziek en geluidseffecten

Oplevering

Klaar om te verzenden.

Als de video af is, zullen wij deze via Wetransfer naar u opsturen. Hierbij leveren wij alle videoformaten die u nodig heeft om de video te implementeren waar u maar wilt.

Ook kunnen wij de video op uw eigen kanaal op YouTube zetten met een aangepaste thumbnail (videominiatuur) en de bijhorende tags en links, zodat uw video online beter te vinden is.

Neem vandaag nog contact op

Telefoon:
 +31 6 21 59 60 78
 E-mail:
 Matthijs@yakana.nl